Zorgen om het klimaat! Stijgende energieprijzen!

Dan is het nu een goed moment om deel te nemen in de Poldermolen.

In de Wieringermeer komen 100 nieuwe windmolens om knalgroene duurzame energie op te wekken. Eén van deze windmolens, genaamd de Poldermolen, biedt de lokale inwoners van de postcode gebieden 1777 en 1778 de kans om te investeren in duurzame energie en daar vervolgens een mooi rendement aan over te houden.

Voor elke € 80,00 die u inlegt, ontvangt u bijna € 120,00 euro terug aan energiebelasting. Ongekend hoog!

Naast het hoge rendement kunt u als deelnemer aangeven welke lokale vereniging of stichting (gelegen in de genoemde postcodegebieden) u wilt steunen.

Bij deelname wordt u lid van coöperatie de Poldermolen, een non-profit organisatie met een ambitie. De coöperatie heeft voor haar leden een uitgesloten aansprakelijkheid.

Meer informatie?

Kom naar onze informatieavond op maandag 25 februari in de kantine van de Wironruiters, Lonjeweg 1, 1777 JG. Inloop 19.15 uur en begin 19.30 uur. Tijdens deze avond leggen wij u exact uit wat De Poldermolen inhoudt en is er volop ruimte voor het stellen van vragen.
Bekijk ook onze website: www.depoldermolen.nl  indien u zich direct wilt inschrijven. Wilt u liever iemand spreken van De Poldermolen? Bel met onze voorzitter Henk van Bodegom via 06 22 39 22 90 of mail naar info@depoldermolen.nl